Smart office

Magazin

A csendes elegancia a városi erdőn át tiszta érzékkel megérkezik a grafikus városig

Kezdődhetne így egy magyar népmese is, de most a BENE megújult színkollekciójának négy pillérét szimbolizálja ez a négy kifejezés, azt a négy koncepciót, ami mentén felépítjük a 2022-es évünk vizuális világát.

Friss színtémáink támogatásával divatos, minőségi irodai tereket alakíthatunk ki magunk és kollégáink inspirálására, motiválására. Találjuk ki, hogy ránk és munkatársainkra melyik téma hat inspirálóan és szerezzük be a hozzájuk tartozó irodai bútor és kiegészítő darabokat.

Tavasszal a hosszú, hideg téli esték után sokunkba ébred fel az igény arra, hogy a természetben barangoljunk, magunkba szívjuk az ébredő, zöldülő erdő illatát, sütkérezzünk a napfényben, kicsit mi is újjászülessünk. A zajos városok izgalmas életterek, tele lehetőségekkel, de pont a rohanásból, az állandó kapkodásból, vibrálásból lehet elegünk időről időre. A harmonikus, természetes színek és anyagok nyugalmat árasztanak, békét csempésznek a munkanapunkba, megnyugtató légkört hoznak létre az irodában, felidézik a természet idilljét.

A hibridvilág itt marad velünk, ez már nem kétséges. A tudatosság, a magán- és szakmai életünk újragondolása, odafigyelő, tiszta érzékkel meghozhatja az életünkbe azt a komfort érzetet, amit az eddig példanélküli helyzetek esetleg elvettek tőlünk. Lassítsunk le, forduljunk befelé, találjuk meg a tisztaságot és tanuljunk meg újra kikapcsolni, elmélkedni, a napjaink, heteink végén reflektálni a velünk történtekre.

Ha esetleg ízig-vérig városi emberek vagyunk, és köszönjük, de inkább maradnánk a számunkra komfortos, jól felszerelt miliőben, akkor a rendelkezésre álló tér formálása hozhat újdonságot, felfrissülést a hétköznapjainkba. Függetlenül irodánk méretétől a csendes elegancia, a tudatos egyszerűsítés, a magas minőségű, különleges tapintású anyagokkal kifejezhetjük magunkat, az identitásunkat és magas presztízsű munka környezetet hozhatunk létre.

Vagy inkább egy bohókás, kreatív atmoszférát teremtenénk magunk számára?  Akkor használjunk harsányabb színeket, a kontrasztos árnyalatok erejét és vidámságát, dobjuk fel így a munkában töltött óráinkat!

A fenti négy koncepció mentén használjunk testre szabottan, a saját ízlésünknek megfelelően a színeket! Tájékozódj itt: https://smart-office.hu/bene-spectrum Vagy esetleg segítsünk neked ebben? Örömmel! Írj nekünk, és már jövünk is: https://smart-office.hu/igenyfelmeres !

Tetszett? Ossza meg másokkal is!