BEE

Finomság, amely legalább annyira ikonikus, mint amennyire meglepő

A BEE egyesíti a minőséget és a dizájnt egy csúcskategóriás termékben. Rugalmas mérnöki munka, amely az innováción, a technológián, az anyagtudományon és a folyamatok fenntarthatóságán alapuló kifinomult munkafolyamat eredménye.

EGYEDÜLÁLLÓ

A BEE arra törekszik, hogy a formákat és a tömeget olyan finomsággal ötvözze, amely legalább annyira ikonikus, mint amennyire meglepő. Valami hasonló a méh repüléséhez, amely kis szárnyai ellenére képes repülni.

IKONIKUS

Polipropilénből készült, 30% üvegszál erősítéssel, gázbefecskendezéssel. A BEE egyedülálló és extra kompakt kialakítást kínál, éles szélek és varratok nélkül, így kellemes tapintású.

SOKOLDALÚ

A BEE sokoldalú természete azt jelenti, hogy képes alkalmazkodni ahhoz, hogy bármilyen térnek egyedi karaktert adjon, a vendéglátástól kezdve a lakossági- vagy közületi terekig.

PEHELYKÖNNYŰ

Gyártási folyamata lehetővé teszi az egyes darabok súlyának jelentős csökkentését, ami megkönnyíti a szállítást, és lehetővé teszi akár öt szék egymásra rakását.

SOKOLDALÚ

A BEE használható egyéni székként szállodai szobákban, vendégszékként irodákban, tárgyalókban vagy előadótermekben is.

Vicent Berbegal – Az Actiu alapítója és a BEE szék tervezője

“A BEE egy olyan darab, amely a természetből, főként a méhekből merít ihletet. Nemcsak morfológiájuk miatt, hanem azért is, mert képesek teret teremteni élőhelyük számára. Ez egy olyan darab, amely ikonikus sziluettben tartalmazza az innovációt, az anyagtudományt és a folyamatok fenntarthatóságát. Ez egy nagyon személyes projekt számomra.”

A NÉMET FORMATERVEZÉSI DÍJ DÍJAZOTTJA

Rugalmas mérnöki munka, 100% polipropilénből és üvegszálból, amely stabil és sokoldalú kialakításával tűnik ki, és amelyet a German Design Awards zsűrije különdíjjal jutalmazott a bútor kategória Kiváló terméktervezés kategóriájában.

 

 

Tervező: Vicent Berbegal