Smart office

Magazin

CASUAL by Bene

A CASUAL by Bene kényelmes és funkcionális ülésmegoldásokat kínál, amelyek bármilyen helyzethez alkalmazkodnak a 3 különböző magassági lehetőségnek köszönhetően. A terméksorozat a CASUAL padból, a CASUAL lounge székből és a CASUAL asztalból áll. A különböző kombinációs lehetőségek ideális helyet biztosítanak az összekapcsolódáshoz – laza, nyugodt, lezser.

Az irodák az interakció és az összetartozás helyei. Emberek, ötletek és projektek találkoznak itt. A spontán eszmecsere, amely elengedhetetlen a kreatív látásmódhoz és kapcsolatokhoz, egy bizonyos fajta teret igényel. Rugalmasságra, modularitásra és sokoldalúságra van szükség az irodai dizájnban, hogy minden feladathoz megfelelő helyet biztosítsunk. A CASUAL by Bene támogatja a találkozás minden formáját, valamint a kikapcsolódást.

Fedezze fel a CASUAL by Bene családot

 

CASUAL Pad

A CASUAL pad kényelmes ülőhelyeket kínál bármilyen típusú találkozóhoz. 3 különböző ülésmagasságban kapható.

 

 

 

 

 

CASUAL lounge szék

Az ellazult testhelyzet érdekében a CASUAL Lounge szék kellemes légkört teremt.

 

 

 

 

 

CASUAL Asztal

Legyen szó egy lounge területről vagy tárgyalóról, a CASUAL asztal különböző változatokban kapható, és alkalmazkodik az eltérő funkciókhoz.

 

 

 

 

 

“Az iroda nemcsak munkahely, hanem olyan közösségi tér is, amely elősegíti a vállalathoz tartozás érzését, és identitást ad a szervezetnek. Legyen szó kávézóról, társalgóról vagy rekreációs területről – a CASUAL pad, a CASUAL lounge szék és a CASUAL asztal kombinálásával létre hozhatjuk ezeket a harmadik típusú tereket az irodában”, mondja Michael Fried, a Bene értékesítési, marketing és innovációs igazgatósági tagja.

Tervező: Christian Horner

Tetszett? Ossza meg másokkal is!