CASUAL pad

FUNKCIONÁLIS KÉNYELEM

A CASUAL pad kényelmes kárpitozásával és stabil cső szerkezetével támogatja a találkozások és a pihenés minden formáját. Legyen szó spontán találkozóról a csapatban, vagy a rövid kávészünetről, még a várakozás is öröm lesz itt.

MULTITASKING SZAKÉRTŐ

A CASUAL pad különálló vagy dupla pados elrendezésben is használható, háttámlával vagy anélkül. A két különböző szélesség közül minden méretű helyiségben megtalálható a megfelelő, még a legkisebb terekben is, mint például a NOOXS Think Tank. A CASUAL Pad bármilyen környezethez illeszkedik a kortárs szövetszínek széles választékának köszönhetően.

A három különböző ülésmagasság lehetőséget kínál a találkozás minden formájára.

CASUAL alacsony pad

A CASUAL alacsony pad megfelel a klasszikus padmagasságnak. A 48,5 cm-es ülésmélységgel rendelkező CASUAL alacsony pad pihenésre és informális eszmecserére is alkalmas.

CASUAL közepes pad

A CASUAL közepes pad az agilis testtartást inspirálja ülő/álló magasságával, mivel a lábak a padlóra támaszthatók. Ülésmélysége 40,5 cm.

CASUAL magas pad

A CASUAL magas pad állómagasságban lehetőséget kínál arra, hogy ugyanolyan magasságban üljön, mint valaki, aki áll, lehetővé téve a szemmagasságban történő kommunikációt. Ülésmélysége 40,5 cm.

CASUAL padok ülésmagassága:

  • CASUAL magas pad: 79,5cm
  • CASUAL közepes pad: 69cm
  • CASUAL alacsony pad: 48cm