PARCS Causeway

A PARCS behozza a városi találkahelyeket az irodába.

Padok, támlák és tárolóbútorok alkotják a PARCS Causeway családot.Az egyes elemek tetszés szerint kombinálhatóak. A függőleges darabok tagolják a teret és takarást biztosítanak a koncentrált munkához. A Causeway elemek különböző magasságai három eltérő felhasználói testtartásnak adnak lehetőséget. Ülve, állva vagy támaszkodva is használhatjuk az összeállításokat.

Az ötlet az észak-írországi Óriások útjától jött, ami egy lenyűgöző természetes kő képződmény, ami több mint 40.000 bazaltoszlopból áll.Az Óriások útja egy Világörökségi helyszín és kedvelt turista látványosság. A PearonLloyd tervező páros megfigyelte, hogyan viselkednek a látogatók a területen: minden ember megtalálta azt a testhelyzetet, ami neki kényelmes volt. Volt aki leült, volt aki guggolt, más csak nekidőlt a köveknek, vagy elfeküdt, de nagyon sokan csak álltak.

Egy másik inspirációs forrás a római Spanyol lépcső volt. Itt is mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pozíciót. Továbbá, ha még zsúfolt is a lépcső, mindig vannak kisebb csoportok, akik megtalálják a maguk kis saját területét.

 

Díjak:

 

Tervező: PearsonLloyd