EFIT

„Az EFIT-et az új munkamódszerek és az új irodai környezetek figyelembevételével terveztük. Egy olyan belépő szintű termékcsaládot hoztunk létre, amelyek megtartják a fejlettebb, összetettebb termékek előnyeit és funkcióit, köszönhetően az alkatrészek dizájnjának és a felhasznált modern alapanyagoknak.”

„A fiatalabb generációk az optimalizálást és az egyszerűséget keresik. Ugyanebben a feltevésben hoztuk létre az EFIT széket, amely egyesíti az ergonomikus megoldásokat és a hatékony gyártási folyamatot. EFIT székek nagyrészt hőre lágyuló anyagok felhasználásával készül, amelyek könnyen újrahasznosíthatóak. Ez, valamint az optimalizált logisztikai folyamat teszi az EFIT-et az egyik legkörnyezetbarátabb székünké.”

Az Actiu az után dobta piacra az EFIT-et, hogy végig gondolták a fiatalabb generációk és az új, dinamikus, rugalmas munkamódszerek hatását a munka világára. AZ EFIT fiatalos és szabad szellemű esztétikája egyesíti a kényelmes és ergonomikus dizájnt. A tervezési folyamat az emberre, a felhasználóra koncentrált. A szék használata kényelmes legyen miközben meghagyja a mozgás szabadságát.

Evolúció a munkahelyen az egészséges és produktív életért

Az EFIT polipropilénből és üvegszálból készült rugalmas, lélegző háttámlával rendelkezik, amely egy dinamikus deréktámasz rendszeren keresztül reagál a vállmozgásokra, és leveszi a terhelést a hát felső területeiről és a nyakról. A szék két háttámla magassággal választható. Az ágyéki területen található bevágás pedig csak tovább növeli a kényelmet.

Az EFIT szék az Alegre Design több mint 15 éves szék tervezési tapasztalatának és az Actiu termelési kapacitásának eredményeként született. Ez lett a cég egyik legkényelmesebb széke.

Az EFIT a személyre szabási lehetőségek széles skáláját kínálja kezdve a fekete vagy fehér vázszíntől, az opcionálisan választható kárpitozott háttámlán keresztül egészen az ülőfelület széles kollekcióból választható kárpitjáig.

Már a tervezés korai szakaszában lényeges volt, hogy a szék sok fajta munkakörnyezetbe is illeszkedjen. Így az EFIT nemcsak a megszokott irodai környezetben, de coworking vagy homeoffice területen is használható.

A két háttámla magasság mellett magasított vázzal is elérhető a szék, így magas asztalok mellé is kiváló választás akár görgős akár tappancsos lábcsillaggal.

Tervező: Marcelo Alegre, Alegre Design