Smart office

Magazin

Érjük el az üzemi hőmérsékletet! Vegyük fel a tempót! De csak kíméletesen!

Hogy vagytok így február legelején, az ünnepek után? Sikerült decemberben egy kicsit bekuckózni, otthon semmit tenni, lopni néha a napot és feltöltődni? A családunkkal töltött becses napok száma ilyenkor talán mindannyiunk számára megszaporodik. Aztán hipp-hopp eltelnek az ünnepek, és a szilveszteri bulik után máris itt a január. Persze sokan szerencsések és folytatják a kikapcsolódás időszakát egy kis síeléssel, ha a havat kedvelik. Vagy épp melegebb égtájakra utaznak a szívmelengető napsütésben feltöltődni a hideg, borongós téli napok szürkeségéből.

Azok, akiknek már január elején újraindulnak a munkás hétköznapok az év eleje általában kihívást jelent. Mind a személyes életünkben, mind a munkahelyünkön újra fel kell venni a tempót, elérni az üzemi hőmérsékletet akár egy-két nap alatt. A nyugalom, a pihenés és a meghitt, ünnepi hangulat után vissza kell térnünk a mindennapi munkához.

Érdemes életünknek ezt a szakaszát is tudatosan megélni évről-évre. Ebben az időszakban talán még fontosabb, hogy egy kicsit még továbbvigyük az ünnepek hangulatát és időt szánjunk a csendes elmélkedésre. Nézzünk vissza kicsit az előző év tanulságaira, gondoljuk át, értékeljük, mit értünk el. Ami talán a legfontosabb: semmiképpen se legyük túl szigorúak magunkkal. Vegyük figyelembe mennyi bizonytalanság rejlik mostanság a hétköznapjainkban, hány változást és jelentős váratlan eseményt éltünk meg, amelyekre sokszor nem is volt ráhatásunk. Fontos leszűrnünk a tanulságokat, megünnepelni saját eredményeinket. A kulcstanulságaink szilárd alapjain aztán tervezzük meg az előttünk álló tizenkét hónapot legyen szó akár személyes, akár vezetői, akár vállalati fejlődésről.

Ebben a folyamatban az elegáns és komfortos CLUB székek remek környezetet biztosítanak. Kényelmesen elhelyezkedve bennük, elmélyülve a gondolatainkban biztosan csudaszép jövőt tervezhetünk majd magunknak és cégünk számára is. Tekintsétek meg a kínálatunkat a weboldalunkon, és győződjetek meg róla ti is: https://smart-office.hu/en/club-chair-2 A Smart Office Solutions csapata örömmel támogatja a munkahelyi harmóniát, azért, hogy az irodai környezet minél motiválóbb, hatékonyságot, eredményességet támogatóbb legyen. Kövessetek bennünket 2024-ben is, hogy továbbra is közösen inspirálódhassunk!

Tetszett? Ossza meg másokkal is!