FILO

Innovatív konferenciaszék, amelynek célja az irodai kommunikáció elősegítése.

A széket az EOOS Design tervezte. A Filo szék az irodai székek egy új típusát képviseli. Kivételesen kényelmes üléskomfortjának köszönhetően kiváló választás konferenciatermek, tárgyalók, vezetői irodák, vagy akár ideiglenes munkahelyek székének.

A szék kényelme a kartámaszokban rejlik. Egyszerű mégis kifinomult. A kartámaszok rugalmasságának köszönhetően mozog a háttámla is. Rugóként, megfeszített íjként viselkedik, mikor a felhasználó hátradől a székben és a folyamatos mozgással segíti a koncentrációt.

A háttámla kerete és a lábszerkezet polírozott alumíniumból készült, a háttámla és az ülőfelület is feszes, fekete necc felületet kapott. Opcionálisan az ülőfelület vagy akár a háttámla is kaphat szövet vagy bőr kárpitborítást. A kartámaszok rugalmas, fekete műanyagból készültek, melyek a minőség és elegancia fokozására bőrborítással egészíthetők ki. A szék görgőkkel ellátott ötágú lábcsillaggal és magasságállítással, illetve négyágú tappancsos lábcsillaggal és visszafordító mechanikával választható. A görgős változat magassága 47–60 cm-től állítható.