FILO

Elegáns kinyilatkoztatás

Koncentráció, kommunikáció, a médiatechnika intellligens integrálása. A FILO asztal ezeket az erényeket képviseli. Az asztal a könnyedségét a könnyen felismerhető vázától kapja. A négy ágú, szélesre tárt agancs formájú tartóitól. A FILO asztal eleganciát sugároz és nagy, megszakítás nélküli sima furnér felületeket kínál, gondosan elrejtett technológiával. A FILO asztal moduláris felépítése miatt akár később is könnyedén bővíthető, szétbontható kisebb elemekre.

A FILO székek nélkülözhetetlen kiegészítői a FILO asztalnak. Egy innovatív termék, ami kivételes üléskomfortot kínál a rugalmasságának köszönhetően, és rögtön reagál a felhasználó minden mozdulatára.

Egytől három részes összeállításai nyolctól huszonnégy főig adnak elegendő helyet a megbeszéléseknek. A négyszögletes és az ovális asztal hossza is 180cm-től 720cm-ig választható. Az asztalok szélessége 100cm és 140cm között változhat, míg magasságuk 72 / 74 / 76cm lehet. Nagyobb konferencia asztalok is kialakíthatóak a rendszerből, U, V és akár O-alakban is. Opcionálisan a konferencia asztalokhoz hálós lábtakaró panelek is kérhetőek. Külömféle csatlakozók elehelyezése megoldható az asztallap alatt, vagy az asztal közepébe vágott elosztódobozokban is. A kábeleket un. “Kábel Tornádó” segítségével lehet a padlótól az asztallap alá vezetni, ott pedig vízszintes kábeltartókkal vezethetjük az asztallap latt a kábeleket.

A FILO 4-Star asztalok kerek vagy un Soft Square, lekerekített sarkú négyzetes asztallapokkal elérhető – 120 és 140cm átmérőjű lapokkal – maximum 8 fő részére. Többféle furnérozott vagy laminált bútorlap felülettel választható. A furnározott felületek mindig elvékonyított éllel érkeznek. Az agancsok és a vízszintes talpak polírozott alumínium felületűek, a függőleges oszlop pedig fekete szinterezett.

Tervező: EOOS

Díjak: