Smart office

Magazin

Hullám egy, kettő, három? Sebaj! Az otthoni irodám pazar!

Váltott beosztású irodai munka. A-B hét. Hibrid- vagy távmunkában dolgozó munkatársak. Van olyan, aki számára ez ma még mindig meglepő? Akinek ez még nem vált a hétköznapjai szerves részévé? Vagy legalábbis nem tartozik az üzleti élet evidenciáinak sorába a piacon működő számos cég mindennapi üzletmenetében? Meglátásunk és tapasztalataink szerint kevesen vannak ilyenek.

Az nyilvánvaló, hogy az irodaterek berendezési koncepcióit évtizedek óta fejlesztjük, újabb és újabb esztétikai és ergonómiai trendeket felfedezve, alkalmazva, követve, megértve a jelen és a jövő elvárásait, kihívásait és lehetőségeit. Ma már nincs olyan igény vagy kihívás, amelyre ne tudnánk flexibilisen válaszolni, amelyet nem tudnánk szinte pillanatok alatt megválaszolni.

Úgy gondoljuk azonban, hogy innovatív megoldásokat keresni, ilyen tervezési koncepciókat kifejleszteni és alkalmazni nem csak az irodaterekben muszáj ma már. Megkerülhetetlen tényező lett, hogy kifejezett figyelmet fordítsunk otthoni, „home office” munkakörnyezetünkre, az erre a célra berendezett sarkunkra is. A BENE for Home modellek ebben vannak hatalmas segítségünkre.

Rendben, mindez szép és jó, de otthon sokunknak nem állnak rendelkezésre irodányi méretű, sok tíz négyzetméteres helyiségek. Illetve, a szín és formavilág sem feltétlen olyan átgondolt, kifinomult és hivatalos, mint egy céges épületben. Akkor mi tévők legyünk?

Semmi probléma, mert mi a Smart Office Solutions csapatával erre is hozzuk a megoldást! Ajánljuk szeretettel kis helyigényű bútordarabjainkat, amelyek ugyanakkor ergonomikusak, praktikusak és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtetőek.

Épp az otthoni munkaállomásod tervezésén dolgozol? Vagy már tudod, hogy mit szeretnél? Gyűjts ötleteket tőlünk! Nézz körül itt: https://smart-office.hu/markaink/bene/  És hogy még emeljük a tétet, szakembereink is segítenek Téged abban, hogy ízléses, modern és kényelmes környezetben és bútorok között válthass világot nap mint nap! Hívj minket, egyeztessünk időpontot! Várunk Téged szeretettel!

Tetszett? Ossza meg másokkal is!