VINTAGE

ENGINEERED FOR EXCELLENCE

A VINTAGE termékcsalád esztétikailag és műszaki szempontból is a világ elitjébe tartozik.

Olyan, világszinten új és egyedülálló technológiákat építettek a székbe, mint az Auto-Flow kartámasz, a Smart Motion Technológia, vagy a Bionic Effect, melyeket a világhírű Fraunhofer Intézet is egyedülállónak és forradalminak tart az irodai székek között.

A VINTAGE görgős szék elérte a BIFMA minősítő szervezet e3 Platinum szintjét, mely a görgős székek esetében a legmagasabb megszerezhető ergonómiai minősítés.  TÜV, LGA és Quality Office minősítéseinek köszönhetően az Interstuhl büszkén nyújt 10 év garanciát a székre.

A Blue Angel minősítésnek köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy a termékek tervezésénél és gyártásánál mindig a környezetbarát anyagok használata és gyártási eljárások alkalmazása volt az Interstuhl számára a legfontosabb.

 

Tanúsítványok:

Quality produced for the environment Tested for contaminants Ergonomics approved (Swivel chairs) The Blue Angel Tested safety Bifma e3 level Platin Quality Office German Design Award 2014 NOMINEE International Interior Design Award warranty (10 year)