LEVEL LIFT PRO

Emelje fel ötleteit!

Személyre szabott megoldás azok számára, akik szeretnék kombinálni az ergonómiát, a kiváló minőségű anyagokkal és exkluzív designnal.

A testmozgás hiánya és az állandó ülés az irodában feszültséghez, hát- és nyakpanaszokhoz, teljesítményromláshoz, gyors fáradáshoz, koncentráció- és motivációhiányhoz vezet. A Bene ellensúlyozza a mozgáshiány egészségkárosító hatását azáltal, hogy állítható magasságú asztalokat kínál az ülés és állás gyors és hatékony váltogatásához, ezáltal hozzájárulva a test és az elme mozgásban tartásához.

A LEVEL LIFT PRO személyre szabott megoldást kínál azok számára, akik kiváló minőségű anyagokkal és exkluzív design bútorokon dolgozva szeretnének ergonómikus munkahelyet. A Fenix Black felület különösen elegáns és visszafogott megjelenést eredményez. Fenix egy nanotechnológiás matt felület, bársonyos puha tapintással, hogy ujjlenyomatmentes felülettel. A felületi mikro karcolások termikusan javíthatók.

Egy másik tervezési jellemző, amely megkülönbözteti a LEVEL LIFT PRO-t, a kerek oszlop a hozzá tervezett öntött talppal, amely pontosan illeszkedik a kerek oszlop geometriájához.

A különösen kiváló minőségű kivitelben készült furnérozott felületek kifinomult élmény nyújtanak. Az új osztott elhúzható asztallap gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a kábeltálcához, amelyet vizuálisan diszkrét kábelfedéllel láttak el.

  • C- vagy T-lábbal kapható, négyszögletes vagy kerek oszloppal és hozzá tervezett öntött talppal
  • Az asztallap formája lehet a téglalap alakú, lekerekített sarkú téglalap (Soft Edge), felhasználói oldalon íves téglalap, L-alakú, vagy akár 120°-os
  • Zajszint, csendes módban: <43 dBA
  • Maximális terhelés: 100 kg, készenléti teljesítmény <0,1 watt
  • Védelem az ellenőrizetlen mozgás ellen (opcionálisan választható)
  • Túlterhelés elleni védelem
  • Magasságbeállítás a legújabb kézi kapcsoló technológiával, amely opcionálisan Bluetooth csatlakozással is választható (három különféle kapcsoló választható)

Tervező: Christian Horner

Tanúsítványok: