LEVEL LIFT PURE

Az új LEVEL LIFT sorozat egyszerű és költségtudatos belépő szintű modellje.

Az elektromos magasság-állítható LEVEL LIFT PURE asztal lehetővé teszi, hogy váltogassuk munka közbeni testhelyzetünket ülés és állás között. Ez egy tökéletes asztal azoknak a vállalatoknak, amelyeknél nagy értéket képvisel az ergonómia és a munkaerő egészsége – a hierarchia minden szintjén.

Az új LEVEL LIFT sorozat első egyszerű és költséghatékony belépő szintű modellje kényelmesen lehetővé teszi, hogy munka közben felváltva üljön és álljon. Tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Az új LEVEL LIFT PURE-al könnyű ergonomikusan dolgozni!

A legnépszerűbb, téglalap alakú asztallap formával érhető el a LEVEL LIFT PURE. A teljes asztalváz fekete, fehér vagy alumínium színű, valamint az asztallap választható lekerekített sarkokkal is. Az új és továbbfejlesztett kábeltálca két irányba is megdönthető, hogy még könnyebb kábelkezelést biztosítson. Minden LEVEL LIFT asztal a legújabb kézi kapcsolótechnológiával van felszerelve, amely opcionálisan Bluetooth csatlakozással is választható.

A 64 cm-től 130 cm-ig terjedő folyamatos magasságállítás az alulról felfelé építkező lábkialakításon alapul.

  • Folyamatos magasságállítás 64 cm-től 130 cm-ig
  • Zajszint, csendes módban: <43 dBA
  • Maximális terhelés: 100 kg, készenléti teljesítmény <0,1 watt
  • Ütközésvédellemmel ellátott (opcionálisan választható)
  • Túlterhelés elleni védelem
  • Magasságbeállítás a legújabb kézi kapcsoló technológiával, amely opcionálisan Bluetooth csatlakozással is választható.

 

Tervező: Christian Horner