ORIPURA

A tökéletes ergonomikus munkaállomás kialakításához, bárhol, bármikor.

Bemutatkozik az Oripura

Oripura egy egyedülállóan egyszerű és elegáns állvány használható minden 11″-16″ laptophoz, bárhol. Hordozható, összecsukható és ideális egy ergonomikus munkaállomás létrehozásához, miközben az irodában dolgozik, otthonról vagy útközben.

Hatékony ergonómia

Az ergonomikus kényelem az Oripura egyedi kialakításából fakad. A laptopot olyan szögben dönti meg, hogy egyszerűen és kényelmesen lássuk a képernyőt. Azáltal, hogy lehetővé teszi a külön billentyűzet és egér, valamint két képernyő használatát, a szem és hátfájdalmak jelentősen csökkenhetnek.

Hordozható és összecsukható

Az irodán kívüli munka még soha nem volt ilyen egyszerű. Könnyű és vékony profillal, amely könnyedén összecsukható, az Oripura könnyen elfér egy laptop mellett a táska mélyén, vagy becsúsztatható egy fiókba, vagy akár a falra is akasztható. Az összeállítás pedig nem is lehetne egyszerűbb; nincs másra szükség csak egy pár kézre. A szétnyitással az Oripura optimális ergonomikus helyzetbe kerül, ami azt jelenti, hogy nincs szükség más felhasználói beállításra.

Technikailag kiváló

Az Oripura optimalizálja a közeli tér és technológia használatát bármilyen felületen, bárhol. Megemelt szöge és nyitott kialakítása elősegíti a jó légáramlást, így megakadályozza a laptopok túlmelegedését, és a beépített kábelvezetéssel segít tisztán és rendezetten tartani az asztalt. Ráadásul a kampók dokumentumtartóként is használhatóak.

Robusztus és masszív kialakítás

A tiszta, ívelt élekkel és prémium felülettel az Oripura tartós és intuitívan használható: zökkenőmentesen integrálódik az összes munkaterületbe. A csúszásmentes gumielemek az oldalain és az alján stabilan tartják a laptopot, és védik az íróasztal felületét a sérülésektől.

Egy életre tervezve

Az Oripura-t az Egyesült Királyságban gyártják, és 5 éves garanciája azt jelenti, hogy megbízható és hosszú élettartammal rendelkezik. Amikor eléri élettartamának végét, két összetevője 100%-ban újrahasznosítható.