PARCS Toguna

Szoba a szobában.

A Togunát nagyszerű formája teszi  minden iroda vizuális csúcspontjává. Kerek vagy négyzetes, alacsony vagy magas, akusztikailag szigetelt, félig nyitott tér, ami kiváló brainstormingokra, rövid megbeszélésekre. Megtöri az iroda merev struktúráját, mozgásra sarkall.

Különféle méretű és struktúrájú változatai meghatározzák a funkcióját is.

Toguna & Toguna low

Szoba a szobában egység, kívül-belül kárpitozott hangelnyelő falakkal, tető nélkül vagy beépített világítással ellátott tetővel. Két magassági méretben kapható: a Toguna High álló megbeszélésekhez, míg a Toguna Low kényelmesebb, ülő megbeszélésekhez. A Toguna Low kiegészíthető belső íves paddal, vagy kényelmes puffokal.

Toguna Square

A Toguna Square szögletes vonalai miatt flexibilisebben illeszthető az irodai térbe. Sík falaira könnyedén illeszthetünk intelligens média megoldásokat vagy akár alalóg vagy digitális whiteboardot is. Még akár a PARCS Idea Wall is elhelyzhető a belső térben, létrehozva egy kompakt, intelligens tárgyaló összeállítást.

Toguna Circle

Három méteres átmérőjével a Toguna Circle elegendő helyet biztosít akár 10 főnek is informális megbeszélésekre vagy workshopokra. A belső berendezését a funkciónak megfelelően alakíthatjuk ki, így létrehozva a tökéletes összeállítást.

Toguna Circle Small

Két kárpitozott Soft Wall egység zár közre egy 220cm átmérőjű teret, 141cm magassággal. A Soft Wall elem egy íves Toguna paddal alkot egy egységet, és akár más székekkel, fotelekkel is kombinálható.