Smart office

Magazin

PARCS

Gondoljunk úgy az irodai térre, mint egy városra

Egy élettel teli, interaktív, multidimenziós környezetre. Az irodára, mint az interakció és kommunikáció helyszínére. A felépítese ugyanolyan, mint a városi tájképnek. Utak, terek, épületek, parkok. A PARCS bútorcsalád lehetővé teszi a nyitott kommunikációt, együttműködést és koncentrációt az irodában.

“Úgy látjuk, néhány vezető, még mindig azt gondolja, ha a munkavállaló nem az asztalánál ül, nem is dolgozik. De ügyfeleink arról számoltak be, hogy a PARCS nagy segítségére van a szervezetnek, hogy kihozza magából a TELJES BENNE REJLŐ KREATIVITÁST. Mindennek az alapja az ÁRAMLÓ KOMMUNIKÁCIÓ – és tudás alapú gazdaságunk oxigénje a kommunikáció.”
Tom Lloyd, PearsonLloyd

A PARCS egy új koncepció az iroda designban és a belsőépítészetben. Egy egyedülálló bútorcsalád, mely INSPIRÁLÓ MUNKAKÖRNYEZETET képes létrehozni, elősegíti a spontán eszmecseréket, a személyes találkozásokat és a csapatmunkát.

A PARCS növeli az új típusú kommunikációs és munka zónákat, melyek a meglévő struktúrák közé és mellé illeszthetőek, a maga egységes formanyelvével.

A PARCS az ÉPÍTÉSZET ÉS A BÚTOROK egymásba kapcsolódó kombinációja. Az egyes elemeket úgy tervezték, hogy együtt de akár egyedül is működőképesek legyenek. Termékeny térkoncepciókat hoznak létre csoportos együttműködéshez és egyéni elvonuláshoz is, miközben teljesítik az ergonómiai követelményeket és a média integrációt is.

A tér hatékony kihasználása a PARCS filozófiájának közponnti eleme. Minden kárpitozott elem akusztikus tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a megbeszélések és tárgyalások a lehető legkisebb teret foglalják.

A PARCS portfólió hat tipológiája:

WING CLUBTOGUNA IDEA WALL DOCKLANDS

parcs-portfolio

Tetszett? Ossza meg másokkal is!