PORTS CHAIR

KÉNYELMES ESZTÉTIKA AZ IRODÁBAN

Az együttműködés, a személyes interakciók és a kölcsönös elismerés érzése stabilitást nyújt egy dinamikus munkakörnyezetben. A PORTS Chair – a kárpitozott üléskagylóval és integrált kartámaszokkal ellátott prémium szék – kiegészíti a PORTS termékcsaládot. A PORTS kanapéval és a PORTS fotelekkel együtt kényelmes pihenősarkokat hozhatunk létre. A különböző székvázak a szövetszínek széles választékával kombinálva egyedi konfigurációkat tesznek lehetővé. A PORTS Chair ideális társ a vezetői területek és a tárgyalók számára, de elegáns étkezőszékként is az otthonok számára.

PORTS Chair 4 lábbal

Az elegáns, prémium szék kárpitozott üléskagylóval és integrált kartámasszal kiváló üléskomfortot biztosít, és sokféleképpen használható. A 4 lábas PORTS Chair elérhető natúr tölgy, feketére pácolt tölgy vagy fekete porszórt acél lábakkal is. Számos konfigurációs lehetőségének köszönhetően a PORTS Chair képes alkalmazkodni az iroda számos területéhez, megkönnyítve ezzel a holisztikus tervezési koncepciók megvalósítását.

PORTS Chair forgó vázzal

A fekete porszórt acélból készült vázzal, tappancsokkal vagy görgőkkel ellátott PORTS szék sokoldalú alkalmazási lehetőségeivel nyűgöz le a modern irodai környezetben. Elegáns konferenciaszékként és kényelmes otthoni étkezőszékként is használható. A beépített magasság- és dőlés állítás alkalmazkodik a különböző üléspozíciókhoz. A speciálisan kialakított üléshéj az egybeépített kartámaszokkal megkönnyíti a nyugodt testtartást ülés közben.

Tervező: PearsonLloyd