PORTS Lounge

PIHENTETŐEN HATÉKONY.

A kényelmes lounge területek a modern irodai környezet szerves részét képezik. A PORTS kanapé és a PORTS pihenőfotel együttesen kényelmes összeállítást teremt.

A dinamikus munkavilág nemcsak a formális tárgyalótermeket foglalja magában, hanem az informális párbeszéd és visszavonulás zónáit is. Ha a nap folyamán megemelkedik az aktivitás mértéke, a PORTS aktív szék a beépített magasság- és ülésdöntési állítással nagy hasznunkra lesz. A PORTS Task Lounge egy oldalpanelből, egy forgatható asztalból és a PORTS aktív székből áll. A PORTS Kanapé egy nyílt meghívás, hogy helyezze magát kényelembe. A PORTS Pihenőszék fix négylábas vázzal önmagában is megállja a helyét, vagy a Kanapé kiegészítője is lehet.
A négylábú és a forgó váz is fekete porszórt acélból készül, az kárpitozott kagyló és a fejtámla pedig szövet vagy bőrkárpitot kaphat.

AKTÍV SZÉK

A PORTS aktív szék magassága egyéni ízlésnek megfelelően állítható. A magasságállítás és az opcionális ülésdöntési beállítás könnyen elérhető az ülés oldalán lévő bőrhurok meghúzásával. Az ülés döntésének beállítása 20°-os tartományon belül fixálható. A PORTS aktív szék alacsony vagy magas háttámlával kapható. Az opcionális, állítható magasságú fejtámla a magas háttámlás modellhez kérhető, és egyszerűen rögzíthető. A fejtámla színe és anyaga külön kiválasztható.

Méretek [mm]:

PIHENŐ SZÉK

Együttesben vagy önmagában: a Lounge Chair kényelmes ülőegyüttesek hozhatók létre. A sztatikus négylábú talpú loungeszék külön-külön is megadható, akár egyszínű, akár belső és külső színekkel. A belső színnel azonos üléskárpit.

Méretek [mm]:

KANAPÉ

A PORTS Kanapé egy nyílt meghívás, hogy helyezze magát kényelembe. A modern irodai környezet szerves része a modernirodai lounge. Négylábas vázzal fix, középmagas háttámlával. Egy vagy két tónusú kivitelben is választható, eltérő belső és külső kárpitszínnel.

Méretek [mm]:

TASK LOUNGE

A PORTS Task Lounge a kreatív folyamat aktív és passzív időszakaiban egyaránt támogatást nyújt, és egyszerre a nyugalom és a munkaállomás oázisa.

A PORTS Task Lounge a kreatív folyamat aktív és passzív időszakaiban egyaránt támogatást nyújt. Egyszerre a nyugalom oázisa és egy munkaállomás. Sokoldalúsága elsősorban a mobil asztalmodulnak és a funkcionális fotelnek köszönhető. Egy tárgy egy olyan korban, ahol a mobil eszközöknek köszönhetően elszakadhatunk a statikus munkaállomásoktól.

Méretek [mm]:

 

Tervező: PearsonLloyd

Díjak: