PORTS Task Lounge

MINDEN HELYZETBEN TERMELÉKENY.

A PORTS Task Lounge egy pihenőszék, egy praktikus forgatható asztal és egy oldalpanel kombinációja – egy munkaállomás, amely egyesíti a kényelmi funkciókat. Az egyedi ülésdöntési beállítással a fotel zökkenőmentes átmenetet tesz lehetővé egy laza, passzív és egy felegyenesedett, aktív ülő helyzet között.

Az ülés előre dönthető a beépített ülésdöntési beállításnak köszönhetően, ezáltal támogatja az aktív, felegyenesedett ülő helyzetet. Az asztal alap helyzetében biztosítja a kéznél lévő személyes tárgyak tárolását, míg kiforgatva és felegyenesedve hozzá elegendő munkafelületet biztosít laptopon vagy táblagépen történő munkavégzéshez.

A hatékony munka azt jelenti, hogy meg kell találni a megfelelő egyensúlyt az inspiráció és a tervezés, valamint a gondolkodás és a cselekvés között. A PORTS Task Lounge a kreatív folyamat aktív és passzív időszakaiban egyaránt támogatást nyújt. Egyszerre a nyugalom oázisa és egy munkaállomás. Sokoldalúsága elsősorban a mobil asztalmodulnak és a funkcionális fotelnek köszönhető. Egy tárgy egy olyan korban, ahol a mobil eszközöknek köszönhetően elszakadhatunk a statikus munkaállomásoktól.

MEETING LOUNGE – Megbeszél és dönt.

A megbeszélések sokféle képpen berendezett helyeken megtarthatók. Minél szabadabban érzik magukat a résztvevők, annál szabadabban válhatnak gondolataik jó ötletekké.

A PORTS Task Lounge Meeting Lounge-ként berendezve elősegíti az elköteleződést és az interakciót anélkül, hogy konferenciaasztalra és szigorú távolságra lenne szükség. Ez mind kényelmes, mind funkcionális. Több modul kombinálásával egy olyan új formája hozható létre a tárgyaló teremnek, amelyben az emberi mikrokozmosz elemi szerepet játszik.

PORTS Duo Task Lounge

A Duo TaskLounge székek konfigurálhatóak átlósan egymással szemben, vagy tükrözve is. Minden kiegészítő és opció rendelkezésre áll mindkét elrendezés esetében.

OPCIÓK

  • Háttámla: Alacsony vagy magas háttámlával.
  • Elhelyezés: Konfigurálható a bal vagy a jobb oldali kivitelben. Szabadon álló vagy falhoz igazítva is.
  • Fejtámla: A magas támlás aktív székre, könnyen rögzíthető és magassága is állítható.
  • Ülőlap: választható opcionális ülés döntéssel.
  • Bőr borítású polc: Opcionálisan vezeték nélküli töltési funkcióval is választható.
  • Kárpit: Egy vagy két tónusú kivitelben is választható, eltérő belső és külső kárpitszínnel.

Tervező: PearsonLloyd

Díjak: