PURE

Az irodaterek egyre inkább multifunkcionális terekké válnak. Az Interstuhl PURE görgős széke is olyan rugalmas, mint a mindennapjaink. Könnedén áttolható egyik helyiségből a másikba, köszönhetően innovatív alapanyagainak. Miután fölöslegessé váltak a nehéz, fém alkatrészek – a mechanika hiánya miatt -, egy meglepően könnyű szék lett a végeredmény. A PURE ott és akkor használható, ahol szükség van rá. Nincs szükség hosszas állítgatásra.

Mi a mai napirend? Csapatmegbeszélés, majd egy ügyféltalálkozó, végezetül pedig egy kis elmélyült munka az íróasztalnál? A PURE a megfelelő választás minden esetben. Intelligens tervezése miatt rugalmas partner a modern irodai környezetben köszönhetően annak, hogy minden felhasználóhoz hozzáigazítható.

Kiváló választás ügyfeleknek, alkalmazottaknak és vendégeknek egyaránt.

Az innovatív Smart Spring technológia miatt minden felhasználó számára megfelelő választás, miközben elősegíti az aktív ülést és intuitívan ösztönz a helyes használatra.

 

Tervező: Andreas Krob, Joachim Brüske – b4k

Quality produced for the environmentTested for contaminantsThe Blue AngelTested safetyWarranty (10 year)German Design Award 2019 WINNERErgonomics approved (Swivel chairs)BIFMA 2017 (Swivel chairs)