SETTLE

Foglalj helyet. Helyezkedj el kényelmesen. Érezd otthon magad.

A SETTLE multifunkcionális ülőbútor meleg és hívogató atmoszférát teremt az irodában, ami mindenkire hatással van. Puha formái, magas minőségű anyagai és finoman megmunkált kontúrja növeli a komfortot és a relaxációt, míg szolid keret lába és vékony háttámlája légiességet áraszt magából. Legyen egy közületi térben, vagy egy egy személyes irodában, egy tárgyalóban vagy váró helyiségben, vezetői irodában vagy egy csapat közös területén, a SETTLE egyszerű konfigurálhatósága miatt bármely területen jól alkalmazható és tökéletesen passzol a többi Bene termékhez, mint a NOOXS, a TIMBA vagy a PARCS. Moduláris felépítése miatt egyszerűen kialakíthatóak tetszőleges összeállítások, az igényeknek megfelelően. Legyen az egy informális beszélgetés, egy munkamegbeszélés vagy egy kávészünet, bármilyen kommunikációs forma megtalálja itt a helyét.

A standard elemek között van dupla és tripla ülőfelület, mely sarok elemekkel egészíthető ki. Az ülőfelüleek magukban is megállják a helyüket padként, de alacsony vagy magas háttámlákkal is kegészíthetjük őket. Az ülőfelület és a háttámlák színeit tetszőlegesen variálhatjuk, így bármely irodához megtalálhatjuk a megfelelő SETTLE összeállítást.

A magas háttámla nem csak vizális, de akusztikai takarást is ad. A magas támmámla hátső feléhez magas asztalkát is illeszthetünk, akár további felületet adva egy workshophoz. A mai kor kívánalmainak megfelelően természetesen elektromos csatlakozó egységek is integrálhatóak a bútorba.

Tervező: PearsonLloyd