STAY

Mikor a dizájn találkozik az egészséggel és a jóléttel, akkor összeáll egy teljes mértékben ergonomikus szék, ami a felhasználóhoz állítható. Hát, karok, nyak, térdek. A STAY-ben ülve testtartásunk természetes marad. Egy sokoldalú, kényelmes és fenntartható szék.

„A Stay egy technikailag fejlett szék, amelyet arra terveztünk, hogy mindig jó testtartást biztosítson. Állítható az ülőfelület, a háttámla és a kartámasz is. A kényelem és a stílus teszi rendkívül sokoldalúan használhatóvá ezt a széket” – Alegre Design.

A munkával töltött időnek kényelmesen kell telnie. A testtartás és a testrészek állandó mozgásban tartása kritikus, hogy megelőzzük a munka közbeni sérüléseket. A STAY tervezésének köszönhetően természetes pozícióban tartja a derekat, a hátat és a gerincet. Egyesíti az intelligens technológiát a magas kényelemmel.

A legjobb munkatárs a legjobbat hozza ki másokból. Ezért elengedhetetlen a STAY minden irodában. A háttámla egyenesen tartja a hátat anélkül, hogy a használójának erőfeszítéseket kellene tennie, hogy megtartsa vagy változtassa pozícióját. Ez a fejlett automata szinkronmechanikának köszönhető, mely automatikusan alkalmazkodik a felhasználó testsúlyához és ez alapján állítja be a háttámla rugóerejét. Ezt a mechanikát, kombinálva a többi ergonómiai funkcióval lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy fájdalmak nélkül feladataira koncentráljon.

Terevző: Marcelo Alegre, Alegre Design