STUDIO by BENE

Egyéni munka- és életstílus

STUDIO – Egy munkahely rendszer azoknak, akik élnek-halnak a dizájnért.

Azoknak, akik mindig új utakat keresnek, akik a sikert nem számokban mérik, és követik saját álmaikat, ötleteiket. Azoknak, akik szeretik a munkájukat és az életüket. Asztalok, polcrendszerek, sideboardok és kiegészítők rugalmasan összeállított csoportja, amelyekkel finomhangolhatjuk az egyéni munka- és életstílusunkat.

A STUDIO a legjobbat adja hozzá mindkét világhoz. Megfelelő helyen találkozik a rendezettség és a kreatív káosz, így teremtve új, friss ötleteket, kihívásokat és álmokat – mind szakmailag, mint a személyesen.

Minimalista formanyelvével és intelligens funkcionalitásával ez a moduláris munkahely rendszer lehetővé teszi, hogy olyan munkakörnyezetet hozzunk létre, mely kielégíti mind szakmai, mind személyes igényeinket is.

 

Fedezze fel a STUDIO-t

STUDIO asztalrendszer

Hívogató elegancia – ikonikus megjelenés

Tudjon meg többet!

 

 

 

STUDIO Chair

Ha az új munkamódszerek dinamikájáról és rugalmasságáról van szó, a STUDIO Chair ideális választás. Ez a változatos szék termékválaszték rengeteg tervezési lehetőséget kínál.

Tudjon meg többet!

 

 

 

STUDIO tárolórendszer

Körültekintően megtervezett, moduláris, erős

Tudjon meg többet!

 

 

STUDIO kiegészítők

Az Ön személyes választása

Tudjon meg többet!

 

 

 

 

Dizájn a Kreatívoknak

Funkcionális formanyelvével és innovatív sokoldalúságával a STUDIO a munka- és életstílus személyes megközelítését képviseli. A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy minden irodai területre intelligensen beilleszthető és nagymértékben támogatja az egyéni munkafolyamatokat is. Munkahelyi feladataink mind szerteágazóbbak, komplexek és egyéniek lesznek.

A Kreatívok életében összemosódik a munka és a magánélet, a munka és a pihenés. Nem foglalkoznak a munka és a magánélet egyensúlyával, csak a szeretik a munkájukat. Ez a csoport tele van dizájn szerető emberekkel, akik otthon és a munkahelyükön is szép dolgokkal szeretik magukat körülvenni. Vagyis a választóvonal az otthon és az iroda között nagyon rugalmas. Mindenhol otthon akarják érezni magukat.

Interjú a tervezővel

© Fotó: Thomas Feichtner