STUDIO CHAIR

A STUDIO Chair termékcsalád a kombinációs lehetőségek széles választékával nyűgöz le. Ez a designer szék az egyes alkalmazási területeknek megfelelően konfigurálható. A munkahelytől vagy a tárgyalótól a munkahelyi kávézóig – a STUDIO Chair sokoldalú, és felhasználható egy következetes tervezési koncepció megvalósítására, akár az irodában, akár otthon.

MULTIFUNKCIONÁLIS SZÉK

Négy különböző váz, mindegyik fehér vagy fekete, kombinálható két különböző háttámlával és egy üléskagylóval – kárpitozással vagy anélkül. A STUDIO Chair ergonomikus formája maximális üléskomfortot kínál minden változatban.

EGYEDI KIALAKÍTÁS

A STUDIO Chair két hajlított rétegelt lemez részből áll, amelyek össze vannak kapcsolva. A szék háttámlája és ülőlapja külön-külön lett kialakítva. A két különálló részt ezután hátul egy rétegelt lemez elem köti össze. Az üléskagyló megtámasztja a háttámlát, és ugyanakkor rugalmasságot biztosít. A háttámla fa szárnya jellemző a STUDIO Chair jellegzetes kialakítására.

Fedezze fel a STUDIO by Bene Chair-t

STUDIO Chair görgőkkel

A forgó vázzal ellátott STUDIO szék (görgőkön) rugalmasan használható, és nagy mozgásszabadságot kínál. Az állítható magasságú designer szék ugyanúgy alkalmas tárgyalószékként vagy munkaszékként egy otthoni irodában.

STUDIO szék tappancsokkal

A forgó vázzal ellátott STUDIO szék (tappancsokkal) egyszerű és elegáns. A különféle kárpitozási lehetőségeknek köszönhetően ez a designer szék bármilyen környezetbe illeszkedik: tárgyalószékként, otthoni irodában munkaszékként vagy designer székként az étkezőben.

STUDIO Chair keretvázzal

A keretvázas STUDIO Chair a lehetőségek széles skáláját kínálja – az irodában konferenciaszékként és egy privát nappaliban is. Legfeljebb 5 szék rakható egymásba (keskeny háttámlás).

STUDIO Chair 4 lábas vázzal

A 4 lábas STUDIO Chair akár 5 szék magasra is felrakható (keskeny háttámla), kárpitozott változata pedig ideális kényelmes látogatói székként.

Tervező: Thomas Feichtner