TALENT

A TALENT asztalcsalád létrehozásának fő motivációja az volt, hogy létrehozzanak egy olyan megoldást, ami sokkal aktívabban, szórakoztatóbb és kreatív módon elősegíti a kritikus gondolkodást, az innovációt és a tudásmegosztást az irodai terekben.

A kulturális átalakulást a rugalmasan használható terek nagymértékben elősegítik.

SERIES 500.

A TALENT 500 magasságállító rendszere nem igényel elektromos csatlakozást.

Az asztal magassága könnyedén kezelhető gázdugattyúval szabályozható. Ez lehetővé teszi, hogy közelben lévő elektromos csatlakozó nélkül is felemelt asztal mellett állva dolgozzon.

A váz ellenálló alumínium elemekből épül fel, az asztallap pedig laminált felületű bútorlap lekerekített sarkokkal és ütközéselnyelő gumi élprofillal.

Ezen kívül az asztallap választható szárazon törölhető írható felülettel, így az asztallapot függőlegesbe állítva és felemelve, írótáblaként is funkcionálhat.

A TALENT asztal ezen tulajdonságaival egyedülálló a piacon a tréning terekbe szánt asztalok között. Magasságállítható, mobil és dönthető lapos asztalok, amelyeket a terek testreszabására és gyakorlati intelligencián alapuló tanulási módszerek alkalmazására terveztek.

SERIES 300.

Gyakorlati intelligencia.

A karbantartás és a tárolás megkönnyítése érdekében a Talent egymásba rakható. Az alumínium lábakat úgy tervezték, hogy több felhasználó is zavartalanul és kényelmesen dolgozhasson az asztalnál.

SERIES 100

A TALENT 100 modell tökéletes választás képzési terekbe és oktatási központokba.

Fix és kompakt méretű asztalok 74cm-es magassággal, laminált asztallapokkal, valamint acél és alumínium lábszerkezettel. Kiegészíthető kábelátvezető nyílásokkal, felnyitható kábelcsatorna fedéllel és csúszásmentes szintezőlábakkal.

Tervező: Marcelo Alegre