TIMBA

Könnyed társaság bármely csapatban.

A Bene új forgószéke dinamizmust visz az irodába. A Timba szék könnyedén beilleszkedik a modern irodai informális kollaborációs és csapat területeken.
Tudatosan informális stílusával a Timba székek egyértelmű ellenpontot kínálnak a klasszikus irodai székek szigorúságával szemben. Hozzájárul egy olyan légkör megteremtéséhez, amelyben a kommunikáció és a kreativitás szabadon szárnyalhat. A Timba székek nyitottak a mai munkamódszerek sokoldalúságára, és ideális megoldások lehetnek a csapatmunkához és az informális eszmecseréhez.

A szék kerek ülőfelülete elfordul és ideális mobilitást biztosít beszélgetés közben. A háttámlás modell a hátnak is nyújt némi megtámasztást. A párnázott ülőfelölet kiváló minőségű, üvegszálerősítésű műanyagból készült, törtfehér vagy sötétszürke színben, és bármilyen szövettel, bőrrel vagy színnel kárpitozható a Bene spektrumból.

A Timba székek központi témája a fa, mint a fő építőanyaga. A négy enyhén elvékonyodó láb kúposan terpeszt a talaj felé. Tömör tölgyből készülnek, natúr tölgy vagy festett grafit színben. A kiváló minőségű, természetes anyag bájos, hangulatos érzést és stabilitást biztosít.

A Timba székek nem csak az irodában állják meg a helyüket, de nagyon jól mutatnak kaffetériákban vagy akár otthon is.