WING sorozat

A Wing sorozat kialakítása összetéveszthetetlenül a klasszikus füles fotelek formai jegyein alapul. A Wing Fotel és Wing Szófa magas támlás változata rendkívül hatékony vizuális és akusztikus lehatárolást biztosít és szintén segíti a tér strukturálását is. Alacsony támlás változatok is a sorozat tagjai. A szófák két- vagy háromfős méretben elérhetőek.

Válasszon fotelt vagy szófát, egy darabot vagy egy teljes összeállítást – a Wing sorozat ülőbútorai minig kényelmesek lesznek és nyugodt környezetet teremtenek.

„A koncentráció az itt és most művészete” – Andreas Tenzner

Wing fotel. Visszavonulás a mozgalmas iroda élettől.

A Wing fotel magas, oldalsó „szárnyai” azonnali vizuális és akusztikus lehatárolást biztosítanak. A fotel forgó funkcióját kihasználva forduljon oda kollégáihoz egy jó beszélgetésre vagy forduljon el, ha inkább nyugalomra vágyna és nem szeretné, ha zavarnák a koncentrációban. Egy kis asztallal kiegészítve akár fókuszált munkahellyé is alakítható.

American Diner. Fókuszált kommunikáció.

Az American Diner két, egymás felé fordított Wing Szófából áll. Két összekötő elem segítségével össze is kapcsolhatók, így egy félig zárt fülke is kialakítható. Az összeállításhoz adjunk egy Club asztalt, és máris hozzáláthatunk a munkához vagy az étkezéshez.

Az American Diner 4 vagy 6 fős változatban és két magassági opcióval kapható. A magas változatok kényelmes menedéket nyújtanak koncentrált megbeszélésekhez vagy koncentrált munkához, különösen a nyitott irodai terekben. Az integrált elektromos elosztónak köszönhetően áram és hálózati kapcsolat is kialakítható a fülkékben.

 

Az American Diner 2015 óta a bécsi Iparművészeti Múzeum állandó gyűjteményének része, ahol “kortárs tervezési megoldást mutatja be”.

 

Tervező: PearsonLloyd

Díjak: