Smart office

Magazin

„Ha a munkámat, és a hozzá való viszonyomat kellene jellemeznem, enni-inni szerető emberként a napjainkban oly divatos gasztronómia analógiájával élnék: Cégünk, a SMART OFFICE picit úgy működik, mint egy étterem, s benne én, mint szakács (és néha kukta is, néha séf is…)”

Frauhammer Tamás

Minőségi alapanyagok

Lényeges, hogy beszállítóink, partnereink változatos, friss, és legfőképp igazán minőségi alapanyagokkal (a legkülönfélébb bútorokkal, székekkel, üvegfalakkal stb.), látnak el minket, ami nélkül – ahogy minden séf és szakács is hangsúlyozza -, nincs elismerésre méltó étel, gasztronómia és vendéglátás.

Ez nagyon fontos számomra is, mert a hit nélkül, hogy az ügyfeleinknek valóban értékes termékeket nyújtunk, azt hiszem, nem lehet hosszú távon dolgozni.

Ezekből az alapanyagokból kell aztán, mint egy jó szakácsnak, recepteket, menüsorokat megalkotnom, ételeket főznöm, első pillantásra ínycsiklandó tányérokat összeállítanom (irodákat, irodai környezetet tervezni, projekteket lebonyolítani) vendégeink (ügyfeleink) számára, ahol a szépség és a funkcionalitás harmóniában van, melyek nemcsak szemnek-szájnak ízletesek, de visszajáró vendéggé teszik őket, és jóhírünket viszik.

Izgalmas kiegészítők

Ehhez szerencsére csupa olyan érdekes, izgalmas kiegészítő, fűszer áll rendelkezésemre, melyek mindig is különösen érdekeltek, foglalkoztattak: egy csipet építészet, belsőépítészet, megbolondítva nagy adag designnal, maréknyi mérnöki munkával, ergonómiával és józan racionalitással, hozzáadva egy csapott kanálnyit színekből, formákból, vizuális és praktikus gegekből.

A jól elkészült fogás, ebéd, vagy vacsora után pedig nem lehet hátradőlni, mert ahogy mindenki más ételt, ízeket szeret, úgy minden ügyfelet eltérő irodai környezet inspirál, egymástól különböző környezetben tud jól működni – minden vendég, minden egyes főzés új, sokszor meglepő kihívást jelent.

És persze az étlapnak, menünek is folyamatosan aktualizálódnia kell: új összetevőkkel, izgalmas ízekkel, friss fűszerekkel, előremutató, környezetvédő technológiákkal.

Hogy aztán sikerül-e egy, két, netán három Michelin-csillagot elérnünk? Ezért dolgozunk nap, mint nap.

Jó étvágyat!

Hogyan látják Tamást a kollégái?

Több mint 20 év BENE irodabútorok tervezésével és projektmenedzsmentjével eltöltött idő után is ugyanazzal a szakmai megszállottsággal veti bele magát minden egyes új projekt tervezésébe. Addig dolgozik egy-egy projekten és ha kell, újratervez és újratervez… ameddig saját maga és természetesen ügyfelünk számára a lehető legtökéletesebb megoldást sikerül megalkotnia.

Nemcsak a tervezőasztala mellett, hanem a helyszínen, a kivitelezésnél is igyekszik meggyőződni róla, hogy minden tökéletes lett és eközben szereti látni, ahogyan a műszaki tervezése életre kel, és kézzel foghatóvá válik.

Mi, a kollégái és társai, természetesen azért is szeretjük, mert a szakmai megszállottsága egy végtelenül jólelkű és jóindulatú személyiséggel párosul, nem beszélve egyedi és utánozhatatlan humoráról, mellyel igazi üde színfoltja a SMART OFFICE csapatának. Egy-egy jól irányzott poénjával rendszeresen kifekteti az egész csapatunkat – és mi mindig nagyon hálásak vagyunk neki ezért. 😊

Tetszett? Ossza meg másokkal is!