Rólunk

Évtizedes tapasztalattal a minőségi irodák szolgálatában

A Smart Office Solutions Kft. a több mint 200 éves osztrák BENE irodabútor-gyártó cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Cégünk dolgozói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek minőségi, kreatív irodaterek tervezésében és megalkotásában.

Fő beszállító partnerünk, a BENE termékeire a kiváló minőség mellett a funkcionalitás, a formatervezés és az ergonómia ismeretein alapuló tudományos és folyamatos fejlesztés jellemző. Az innovatív design és az állandó technikai újítások az európai szabványok és előírások maximális figyelembe vételével kelnek életre a termékekben.

A Smart Office kínálatában a BENE bútorok mellett számos neves gyártó termékeit is megtalálhatják, mint például: Actiu, Haworth, Humanscale, Interstuhl, Wilkhahn, Viccarbe, Ideapaint, Abstracta, Caimi, Cascando, Dieffebi, Götessons, Pedrali, TrueDesign, stb.

Cégünk célkitűzése, hogy minőségi termékeket kínáljon a magyarországi irodabútor piacon. Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálására törekszünk az igények felmérésétől, a tervezésen, tanácsadáson, ajánlatadáson és megvalósításon keresztül, a projektek befejezését követő kapcsolattartásig.

A legjobb irodaterek akkor születnek, mikor egy feladatot, problémát kell megoldanunk. Beszélgetni ügyfeleinkkel nekünk természetes dolog, hisz csak így tudhatjuk meg min kell javítanunk.

Ön is úgy érzi van mit javítani irodája kialakításán? Vagy már eleve úgy alakítaná ki új irodáját, hogy a legjobb legyen kollégáinak? Vagy csak egy termék miatt érdeklődik?

Keressen minket!

Kollégáink örömmel segítenek

Forgalmazott márkáink