QYOS

Egy csendes zug, amely fokozza a kreativitást

Az irodák tervezésénél elsődleges szempont a hatékonyság. Ezért elengedhetetlen, hogy rugalmasan alakítható berendezési tárgyakat, bútorokat használjunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a munkafeladatokhoz igazítsuk a munkatereket. Ezen elemek egyike az olyan tér, ami segít elszigetelődni a zajos irodai környezettől, a koncentráltabb munkavégzés érdekében.

Csökkentse a hangerőt, növelje a teljesítményt

A nyitott irodai terekben az új munkavégzési szokások több kommunikációt és együttműködést eredményeznek. Spontán találkozókra kerül sor, amelyek nagyobb dinamikát generálnak, ami elősegíti a kreativitást és az innovációt a vállalatoknál. De néha szükség van extra koncentrációra bizonyos feladatok elvégzéséhez.

Koncentráció, kommunikáció, együttműködés

A QYOS fülkékkel hangszigetelt, zárt tereket hozhat létre, amelyek kényelmet és akusztikailag szigetelt helyet biztosítanak a telefonáláshoz, a koncentrációhoz, a megbeszélésekhez vagy a csend és pihenés pillanatainak megtalálásához.


 

Konfigurálható felületek

A QYOS fülkék többféle konfigurációs lehetőséget kínálnak a különböző anyagok, felületek és színek kombinálásával.

 

 


Csapatmunka

Brainstormingok, videokonferenciák vagy csapat megbeszélések helye a QYOS-ban van, amely biztosítja a szükséges izolációt a munka dinamikájának javításához. Vannak olyan pillanatok és helyzetek, amikor az intimitás elengedhetetlen a bizalmas beszélgetéshez.

 

 


Fókuszált pillanatok

A munkavállalók jólétét szem előtt tartva a QYOS fülkék csendet és nyugalmat biztosítanak a koncentráció és a kikapcsolódás pillanataira.

 

 


Akusztika, mint hozzáadott érték

A csend hozzájárul az emberek jólétéhez: növeli a kreativitást és a tanulás hatékonyságát, valamint csökkenti a stressz szintjét. A QYOS fülkék nem csak dobozok az irodában, hanem segítenek egy új fajta munkahelyi mentalitás kialakításában is.

 

Gyors és egyszerű összeszerelés.

Az előre szerelt panelek gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé. Ezenkívül minden QYOS modell integrált emelő- és szállítórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi annak mozgatását és áthelyezését.

A QYOS hangszigetelést, ergonómiát és kényelmet biztosít: az üvegezett falak, a szellőzés, a csatlakoztathatóság és a LED-világítás hozzájárul a fülke optimális kényelméhez.