LONGO Ülőbútorok

Az Actiu Longo rendszere egy nagyon érdekes fejlesztés. Közel hozza egymáshoz a kényelmes, pihentető kanapékat, a munkaasztalokat és a tárolási funkciókat. Mindezt egy platformmal oldja meg. Egy robosztus struktúrával, mely mégis könnyednek tűnik, és összeköti az eltérő funkciókat a térben.

LONGO NOMAD

A Longo Nomad termékcsalád funkcionalitása és formálhatósága tökéletes a várakozóterekhez vagy a közös helyiségekhez. A különböző modulok tökéletesen alkalmazkodnak az egyes térek igényeihez, hogy kényelmes és rugalmas megoldásokat nyújtsanak. Az egyesszemélyes fotelektől a nagy padokig a Longo Nomad termékcsalád lehetővé teszi, hogy barátságosabb, nyitottabb és nyugodtabb környezetet teremtsen.

LONGO LOUNGE

A napi munka néha rutinná válik és a nyomás blokkolja a kreativitásunkat, amit mindenképpen el szeretnénk kerülni, ezért kell egy hely, ahova elmenekülhetünk, ahol kikapcsolhatunk, pihenhetünk, vehetünk egy mély levegőt és helyreállíthatjuk az optimális teljesítményszintünket. Mi lenne, ha azt mondnánk, hogy már létezik ez a hely és Longonak hívják. Most már el sem kell hagynod az irodát, hogy kikapcsolj…

LONGO POD

A Longo rendszert akusztikus, kárpitozott panelekkel vettük körbe, mellyel meg is születettek a termékcsalád további tagjai. Tökéletes a meghittebb és privátabb terek kialakítására. Ezek az alakítható struktúrák, különféle méretben konfigurálhatók akár informális tárgyaló-, megbeszélő területek vagy akár zártabb munkaterületek kialakítására.

A Longo rendszer egy szilárd, extrudált alumínium keretre épül, amelyhez öntöttvas vagy fa lábakat rögzíthetünk és végtelen lehetőséget kínál a kívánt összeállítás eléréséhez, megtartva egy egységes, vizuális koncepciót.

Tervező: Ramos & Bassons